Spirulina continente

spirulina continente

De ce se consumă Spirulina?

Stresul oxidativ provoaca inflamatie cronica, care contribuie la aparitia unor boli, printre care si cancerul. Asadar, consumul de spirulina are un puternic efect antiinflamator.

Ce nutrienti are Spirulina?

* Totodata, spirulina contine si magneziu, potasiu si mangan, precum si alti nutrienti importanti pentru organism. Oamenii de stiinta au facut o serie de studii in ultimii ani, pentru a descoperi ce proprietati are, de fapt, spirulina.

De ce Spirulina amelioreaza rinita alergica?

In cadrul unui studiu facut pe 127 de persoane care sufera de rinita alergica, s-a dovedit ca 2 grame de spirulina pe zi amelioreaza simptomele rinitei, precum stranutul, congestia nazala si p ruritul (mancarimile) de la nivelul nasului.

Care sunt beneficiile spirulinei?

Alte beneficii ale spirulinei sunt: sporeste anduranta in timpul practicarii activitatilor sportive, combate oboseala, echilibreaza nivelul de zahar din sange, ajuta la detoxifierea organismului si previne anemia.

De ce se consumă Spirulina?

Stresul oxidativ provoaca inflamatie cronica, care contribuie la aparitia unor boli, printre care si cancerul. Asadar, consumul de spirulina are un puternic efect antiinflamator.

Ce beneficii are Spirulina?

In urma acestor studii s-au confirmat urmatoarele beneficii ale acestui superaliment: Proprietati antiinflamatoare si antioxidante – Fiind o sursa bogata de antioxidanti, spirulina protejeaza organismul de stresul oxidativ la nivelul ADN-ului, dar si la nivel celular.

De ce Spirulina afecteaza sanatatea inimii?

Avand in vedere ca trigliceridele si colesterolul care depasesc parametrii normali pot cauza boli cardiovasculare, spirulina ne protejeaza sanatatea inimii.

Care sunt cauzele de rinita alergica?

Rinita alergica: cauze, simptome si tratament 1 Cauze. Rinita alergica apare datorita unor reactii imunologice excesive in prezenta unor substante straine denumite... 2 Simptome. Rinita alergica este deseori asociata cu o conjunctivita, precum si cu alte patologii cum ar fi: sinuzita,... 3 Tipuri de rinita alergica. Febra fanului - este o forma de rinita alergica sezoniera,... More ...

Postagens relacionadas: